torsdag 25. oktober 2012

Våt og kald hjem fra barnehagen?

Hadde ditt barn et blikk som dette da han kom hjem fra barnehagen fordi han var våt og kald?
I dag meldte vinteren  sin ankomst i Trondheim, og store deler av Norge, med snø fra alle vindretninger. Første snøfall kan oppleves som svært frustrerende hvis vintertøyet ikke er til å stole på. Fortvil ikke fordi vi har utvalget av kvalitetsdresser fra TICKET!

Dressene har en upåklagelig god kvalitet og slitesterk. Den er ekstra slitesterk fordi den er tapet innenfra og ut, kontra andre dresser som er tapet utenfra og inn. Dressen er ekstra god og varm grunnet den fantastisk myke fleecen innvendig. Vi må jo også innrømme at det freshe designet er et stort pluss også!!! Vi kan love deg at barnet ditt vil være like fornøyde som disse to med en dress fra TICKET TO HEAVEN :)

Ha en fortsatt trivelig kveld, hilsen oss fra LILLE MARTINE.

Charlotte


2 kommentarer:

  1. Hei! Jeg kjøpte med impregneringssprayen sammen med dressen, og lurer bare på hvor ofte dere anbefaler å impregnere dressen? Vil jo ta best mulig vare på den.

    SvarSlett
  2. Hei Marie
    Vi anbefaler at du impregnerer dressen etter den er vasket en 4-5 ganger i vaskemaskinen. Etter det kan du gjerne impregnere den omtrent ved annenhver vask. Fibrene i tøyet blir slitte etter lang tids bruk, så det kan være lurt å spraye litt ekstra på rumpe og knær. Men som sagt, du trenger ikke tenke på det før den er vasket en 4-5 ganger :) Håper dressen svarer til forventningene dine, vi synes iallefall den er fantastisk! :D Ha en god helg.

    SvarSlett