onsdag 10. oktober 2012

Kaldt på tottan?
Det har begynt å bli kaldt i Trondheim og det er nok flere som har tent stearinlysene for høsten. Har du husket å kjøpe inn ulltøfler til de minste?

Her i Trondheim har det begynt å bli høst, og det er nok flere av våre lesere som har begynt å tenke på ulltøfler. Hos Lille Martine har vi nytt av året, startet med å bestille utvalgte tøfler etter ditt ønske. Vi tar imot bestillinger i din ønsket størrelse fra det fantastiske kvalitetsmerket Giesswein. Tøflene fra Giesswein er i 100% ull og med antiskli på sålen, -altså perfekt hjemme eller i barnehagen / skolen. Det beste er nok at barna holder seg varme på bena. Høsten til deg og dine blir ikke komplett hvis dere fryser på tottan!

Tøflene fra Giesswein kan du bestille i butikk, der har vi en brosjyre hvor du kan velge de du ønsker. Dersom du ønsker å bestille gjennom nettbutikk, ikke nøl med å ta kontakt. Vi vil jo ikke at du skal ha kalde totta! Prisene varierer fra cirka 379-479. Vi gjør oppmerksom på at vi bestiller fra lageret til Giesswein hvor noen modeller ikke er mulig å oppdrive.

Psst! De kan også bestilles til voksne totta!

Har du noen erfaringer med Giesswein, del det gjerne med oss i kommentarfeltet nedenfor :)

Ha en fantastisk høstkveld!

Klem fra Charlotte

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar