lørdag 27. oktober 2012

Forslag til barsel og dåpsgave

God lørdagsettermiddag alle sammen! Det er alltid trivelig når det kommer et nytt tilskudd til verden, om det er familie, venner eller fjerne amerikanske slektninger, så er det alltid veldig koselig. Derfor vil LILLE MARTINE i dagens blogginnlegg komme med noen barsel eller dåpsgavetips.

Vårt første tips er disse fantastiske bodyene med matchende bukser fra GANT
Bodyene er 100% bomull og er utrolig myke og gode. Bodyene finner du her =)
  

Et annet tips vi anbefaler er disse matchende buksene, også fra GANT. Buksene er i 100% bomull og er utrolig myke og gode for den nyfødte. Buksene finner du hvis du trykker herSiden vi har nevnt  GANT, så må jeg tipse om disse GANT teppene også som er kjempepopulære!

Babyteppene kommer i ulike mønstre og farger =)

Disse teppene matcher også bodyen og buksene, de finner du herDisse herlighetene finnes i tre ulike herlige farger og du finner dem her.

Sjarmerende og myke tepper i stjerner passer perfekt til den nyfødte finner du her 
En annen veldig populær gave er det søte tallerkensettet fra ELSA BESKOW.

Disse herlige tallerken og matskål-settet koster ikke mer enn 279,- og har en helt genialt antiskli under tallerkene, slik at de ikke sklir ned fra bordet. De tåler også oppvaskmaskin, noe som gjør de enda mer fantastiske. En absolutt favoritt på dåpsgavebordet!
Elsa Beskowsettene finner du her


Håper det var noen av disse tipsene som falt i smak. Hvis ikke ta en titt innom nettbutikken vår, der ligger det mange herligheter og venter på deg!

Ha en fortsatt fin lørdagsettermiddag! =) 

CharlotteIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar