lørdag 8. desember 2012

Julegavetips til mammas venninneI dagens innlegg tenkte vi å bevege oss litt utenfor våre faste rammer, og komme med et julegavetips til venninna til mor, til tante, bestemor eller rett og slett mor selv kan ha glede av.

Vår storfavoritt Lykkelig som liten har utvidet kolleksjonen, og har startet å produsere hånd- og fotkrem for voksne. De nye produktene til voksne er like gode som de velkjente kremene til barn.
Sart og delikat lukt, enkel å påføre og veldig effektiv! :) Fotkremen er en oppkvikkende og forfriskende fotpleiekrem med økologisk lavendelolje og engelsk peppermynteolje. Kremen har naturlige antibakterielle egenskaper, og peppermynteoljen gir en behagelig kjølende følelse til føttene. Kan brukes direkte på slitne og trøtte føtter etter en lang dag, eller gjerne etter et fotbad eller etter en dusj. På grunn av sine antibakterielle egenskaper er kremen også fin for tenåringer og idrettsfolk som gjerne svetter mye på beina. Stor krukke på hele 200 ml.

Pris: 229,- 
Kan kjøpes her.
Håndkremen lindrer tørre og såre hender og gir en lang og god følelse av mykhet. Håndkremen er 92 % økologisk og inneholder både kaldpresset jojobaolje og lindrende kvaeolje fra benzointreet. Eksklusiv neroli-, sitron- og indonesisk patchouliolje gir håndkremen en eksotisk duft og helt spesielle, mykgjørende egenskaper. Like velegnet for menn som for kvinner. 

Pris: 179,-
Kan kjøpes her
***
Og sånn til sist vil vi også tipse dere om den fantastiske barnehagekremen/kuldekremen fra Lykkelig som liten. Kuldebølgen har slått over landet, og det er viktig å bevare huden til de små.
Du kan lese mer om kuldekremen (og de andre kremene fra Lykkelig som liten) her.

Pris 199,-
Kan kjøpes her.


Ha en fremdeles god lørdag! :)
Hilsen oss på Lille Martine


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar