onsdag 23. oktober 2013

Vi går vinteren i møte

Kalenderen viser slutten av oktober, og vi går kaldere dager og vinter i møte med stormskritt.
Gode varme klær er et must, men det mange tilsynelatende glemmer er at huden vår også behøver litt ekstra pleie når kvikksølvet i gradestokken kryper nedover.

Vi på Lille Martine er veldig glade i hudpleieserien fra Lykkelig som liten, og på vinterstid har vi særlig god erfaring med bruk av barnehagekremen fra Lykkelig som liten!
Den har en god kremaktig konsistens, og er lett å påføre. Og huden blir virkelig god og myk i etterkant, anbefales!!

Kremen koster 199 kr i nettbutikken.
Barnehagekremen er en ypperlig kuldekrem og beskyttende krem for små og store kinn i norsk høst- og vintervær. Basert på naturlige og økologiske råvarer, bl.a. økologisk aloe vera, rapsolje, ringblomstolje og mandarinolje. Den er fet og god, og gir god beskyttelse der det trengs mest.
Både aloe vera og ringblomst er kjent for sine helende egenskaper, og mandarinolje sies å forebygge blodsprengninger i huden. Den inneholder videre lanolin, som er kjent for sine beskyttende egenskaper i kuldekremer. Videre har vi tilsatt god,  økologisk kaldpresset hampolje og tistelolje i kremen for å gi huden best mulig beskyttelse.
Ingen parabener, ingen hormonhermere, ingen sulfater, ingen kunstige duft-, farge- eller konserveringsstoffer.
Som alle våre kremer er dette et trygt og sunt valg for både huden, kroppen og miljøet.

Barnehagekremen inneholder litt vann. Dette er et bevisst valg fra vår side. Hvorfor vi har valgt å tilsette litt vann i en kuldekrem kan du lese mer om her. 
//Kilde: lykkeligsomliten.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar