mandag 18. februar 2013

Lansering: The Konjac Sponge!

Da er vi stolte av å presentere et helt nytt produkt hos Lille Martine;


Hva er det for'no? Lurer kanskje du. Jo det er 100% naturlige rensesvamper for ansikt og kropp.

Konjac Sponge er et 100% naturlig renseprodukt til ansikt og kropp. Rensesvampene er laget av 100% naturlig Konjac fiber – et revolusjonerende vegetabilsk fiber fra roten av Amorphophallus Konjac planten. Konjac planten har vært brukt av japanerne i over 1500 år pga dens helsebringende egenskaper og har siden det 6. århundre vært brukt til både kosmetiske og medisinske formål. Svampen etterlater huden ekstremt ren og oppfrisket - helt naturlig. Ingen behov for ekstra rensemidler eller såper med mindre du virkelig ønsker.

Svampene fra Konjac Sponge Company er fremstilt kun fra naturlige produkter. Ingen fargestoffer, ingen kunstige tilsetningsstoffer, ingen parabener. Kun en ren, nedbrytbar og sunn plante med naturlige mineraler, fransk leire og bambus kull.
 

100% Naturlig
100% ren
100% nedbrytbar
pH Balansert
Dyprensende
Naturlig fuktighetsgivende
 ***


Hos Lille Martine har vi følgende tre varianter:Konjac Slim Round Baby Sponge/
Konjac Big Baby Sponge
Samme egenskaper, ulik størrelse :-)


Den absolutt reneste og mykeste svampen til baby og barn!

Inneholder ingen uønskede kjemikalier, parabener eller giftstoffer. Svampen vasker og renser skånsomt barnets hud uten å skade. Med andre ord perfekt for barn med sensitiv hud eller eksem.
Konjac Baby Sponge er pH balansert, noe som betyr at den er ideel for den sarte baby huden. Huden til en nyfødt baby har fortsatt ikke all den beskyttelsen den trenger, og kan absorbere 5 ganger mer kjemikalier og miljøgifter enn voksne!!
Kan kjøpes her for kun kr 139.

100% pure Natural Konjac for alle hudtyperDette er Konjac svampen som passer alle hudtyper, selv den mest sensitive hud. Ingen fargestoffer, ingen kunstige tilsetningsstoffer, ingen parabener. Kun en ren, myk og nedbrytbar og svamp med naturlige mineraler.
Ideél for hele familien! Enkel, effektiv og skånsom!

Kan kjøpes her for kun kr 139.
***
Undertegnede har selv testet ut både svampen til barn og til voksen, og har ikke annet enn lovord å komme med! Huden føles fantastisk myk og god. Både mor og lillesnuppa har byttet ut vaskekluten med en Konjac Sponge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar