torsdag 17. juni 2010

Sommer, sommer, sommer!

Selv om det i skrivende stund pøsregner i Trondheim er det full sommer inne på Byhaven. Butikkene er pyntet i de tradisjonelle sommermarked-fargene, gul og orange, og i 1.etasje kan du handle fra stands :) I år stiller Lille Martine med en egen hårpynt-stand! Her får du kjøpt spenner, hårbøyler og hårbånd i alle mulige farger og fasonger. Hver eneste hårpynt er håndlaget og sitter som støpt! Det er flinke Doris og hennes Den lille prikken over i'en som står bak disse herlighetene :)



Sommerfarger preger som du ser Lille Martine for øyeblikket. Handler du hos oss får du selvfølgelig en sommerlig innpakning om det er ønskelig =)


Som vi nevnte i forrige innlegg har vi fra og med i dag -30% på alle Gant-klær. I tillegg finner du andre supre tilbud, blant annet Chill Norway-joggedresser og kjoler til -30% om du tar turen innom!




Spennene kan også brukes som pynt på klær, armbånd eller andre ting du ønsker å pynte opp :)



Håper vi sees på sommermarkedet ;)

1 kommentar:

  1. Nydelig hårpynt!! Alt er like pent, og ikke minst utrolig god kvalitet. En stor og to små damer i huset her bruker hårpynten fra "Den lille prikken over i'en hver dag:))

    SvarSlett